Imprimante termice portabile: reprezinta duo-ul perfect dintre imprimantele de etichete si mobilitate. Reusind sa combine caracteristicile imprimantelor clasice cu mobilitatea necesara lucratorilor din domeniu. Au greutate redusa, design compact, ergonomic, carcasa durabila pentru rezistenta sporita la socuri si meniu intuitiv, user-friendly. Sunt folosite si in retail pentru tranzactii mPOS.  Imprimantele termice se pot conecta prin bluetooth la device-ul de pe care se face printarea.
Cu imprimantele de etichete portabile tiparirea termica a etichetelor si chitantelor se realizeaza la o viteza mare, imprimarea este de calitate, schimbarea consumabilelor se realizeaza usor, iar acumulatorul permite printarea unui numar mare etichete.
Sunt folosite in domenii precum HoReCa, retail, servicii de parcare, transport si distributie, servicii publice, curierat, servicii de teren si depozitare.

Imprimante termice portabile – se adreseaza industriilor precum vanzari door to door, servicii de curierat ,servicii de parcare.

Au  dimensiuni reduse si autonomie mare de functionare.

Specificatii deosebite

Desi sunt reduse ca dimensiuni, se suprapun ca specificatii tehnice cu imprimantele desktop de sectie si/sau de etichete si coduri de bare.

Accesorii

Gasiti de asemenea o gama vasta de accesorii pentru imprimante mobile. Astfel puteti avea un   adaptor pentru masina si huse de protectie impotriva zgarieturilor sau a depunerii prafului.

 

Se arată toate cele 5 rezultate