Imprimante fiscale

Imprimante fiscale: sunt aparate electronice de marcat fiscale care se vand impreuna cu o aplicatie fiscala. Se folosesc impreuna cu un program specializat.

Imprimantele fiscale sunt concepute in sprijinul aplicatiilor pentru POS*, in configuratie cu un calculator si un afisaj client si, eventual, un sertar pentru bani. In aceasta configuratie pot fi emise bonuri fiscale catre si se pot executa operatii comandate din aplicatia de vanzare (Front Office).

Fata de celelalte solutii fiscale, flexibilitatea acestei configuratii permite utilizarea unor aplicatii pentru vanzare de o mare diversitate. (vanzare cu amanuntul, restaurante, hoteluri., etc.) In plus, datorita capabilitatii unui astfel de POS de a fi conectat intr-o retea locala, operatiunile de vanzare se pot inregistra automat de catre aplicatii de gestiune si contabile de tip Back Office.

Imprimanta fiscala este compusa din trei parti: imprimanta propriu-zisa pentru aplicatiile POS, controlerul(modulul) fiscal si memoria fiscala.          

Imprimante fiscale  – ofera flexibilitate prin modul de configurare si permit utilizarea de aplicatii variate pentru vanzare.

Domenii de folosire imprimante fiscale:

  • HoReCa
  • vanzare cu amanuntul mai ales acolo unde este nevoie de viteza si volum mare de bonuri fiscale.(supermarket, mari magazine)
  • solutii mobile de imprimante fiscale (FMP-10) care usureaza vanzarile in standuri sau door-to-door.

Cele mai raspandite in Romania sunt cele produse de Datecs, pe care le vindem si noi.

Se vand impreuna cu driver-ul fiscal corespunzator.

Se arată toate cele 3 rezultate