Cum cumpar

Exista doua metode prin care poti cumpara produsele noastre. Fie direct din magazinul nostru online, fie facand comanda prin email.

 

Este foarte simplu sa cumperi direct din magazinul nostru online, nici nu trebuie sa ai cont pe site, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi produsul in cos. Poti regasi oricand produsul din zona cosului de cumparaturi, apasand pe iconita cosului, din partea dreapta sus. Odata ajuns in cosul de cumparaturi, poti modifica produsele adaugate sau poti elimina din ele. Dupa modificarea cantitatilor, nu uita sa apesi butonul Actualizare, pentru salvarea modificarilor.

INAINTE DE PLASAREA COMENZII FERME SOLICITA PRIN E-MAIL ( office@vicro.ro ) INFORMATII DESPRE STOC SAU TERMEN DE LIVRARE.

Cand te hotarasti sa plasezi comanda, apasa pe butonul Comanda din cosul de cumparaturi si vei fi directionat catre pagina in care vei completa datele de facturare. Daca ai deja un cont la noi pe site, nu trebuie sa mai completezi aceste date, ci doar sa te autentifici ca utilizator inregistrat prin formularul Autentificare.

 

Dupa acest pas vei putea alege modalitatea de plata si cea de comanda dorite. Dupa acest pas ti se va prezenta un rezumat al comenzii si, apasand butonul Comanda, vei plasa in sfarsit comanda.

 

Acum tot ce trebuie sa faci este sa astepti livrarea produselor.

 

Comenzile prin email se fac la office@vicro.ro. Mentioneaza in email ce produs vrei sa cumperi si unde vrei sa ti-l trimitem. Poti cere informatii despre acel produs, sau, daca vrei, poti cere o oferta pentru alt produs asemanator, care nu se afla postat pe site.

Tarifele de livrare sunt cele ale operatorului-curier; vor fi achitate de dvs. la primirea coletului.