Moneda
Leu
Euro
USD

Autentificare
Adresa de e-mail:

Parola

 
Producatori
 
Newsletter
 

Software pentru entertainment

 

WizRetail vine cu soluții pentru gestionarea afacerilor din segmentul divertisment și sport. Pentru cei ce dețin un club de biliard, de bowling, sau o sală de fitness produsele de mai jos vor spori eficiența și vor asigura un control mult mai riguros asupra întregii afaceri.

 

WizRetail Back-Office

WizRetail Back-Office Modulul permite automatizarea tuturor proceselor din back-office, de la achiziții, monitorizarea nivelurilor stocurilor, inventariere, până la urmărirea vânzărilor și operarea cash flow-ului.


 


 

WizRetail Front-Office Restaurant

WizRetail Front-Office Restaurant Acest modul îți permite un control riguros și eficientizarea operațiunilor de vânzare. Interfața este ușor de personalizat, ușor de utilizat (indiferent de nivelul de cunoștințe tehnice ale operatorului) și include în ecranul principal toate elementele necesare vânzării.

 

 


 

WizRetail Order Assistant

WizRetail Order Assistant WizRetail Order Assistant permite transmiterea automată a comenzilor introduse (în POS / echipament cu touch-screen / terminal mobil / tabletă) către bucătărie / bar / alte secţii specifice de producţie, prin afişarea pe monitor.

 

 


 

WizRetail Billiards Pro

WizRetail Billiards Pro Acest program nu controlează doar luminile deasupra meselor de biliard. Se ocupă și cu gestionarea altor echipamente electrice, înregistrează veniturile, luând în considerare toate discount-urile, şi administrează până la 8 mese / piste / echipamente separate simultan. WizRetail Billiards Pro este un sistem dedicatcluburilor de biliard / bowling şi sălilor de fitness, integrat cu WizRetail back-office, dar și cu WizRetailfront-office Restaurant.

 

 


 

WizRetail Archi Pro

WizRetail Archi Pro Pentru a păstra în siguranță baza de date a magazinului tău îți oferim acest modul de arhivare automată, care lucrează fără a încărca sistemul și fără complicații.

 

 


 
 
     
     
    Creare magazin online prin www.Argebit.com
    Catalog firme Pitesti prin www.Argebiz.ro