Moneda
Leu
Euro
USD

Autentificare
Adresa de e-mail:

Parola

 
Producatori
 
Newsletter
 

Software pentru magazine

 

Supermarket, minimarket, magazin mixt sau specializat, depozit, lanțuri comerciale, magazin de cartier, magazin sătesc, orice afacere ai, noi îți oferim soluția pentru gestionarea activității ușor și eficient. Cu WizRetail ai toate procesele necesare la îndemână: aprovizionări, vânzări, inventar, livrări, facturi, discount-uri și promoții, rapoarte, creare și editare de documente etc.

 

WizRetail Back-Office

WizRetail Back-Office Modulul permite automatizarea tuturor proceselor din back-office, de la achiziții, monitorizarea nivelurilor stocurilor, inventariere, până la urmărirea vânzărilor și operarea cash flow-ului.


 


 

WizRetail Front-Office Magazin

WizRetail Front-Office Magazin Acest modul îți permite un control riguros și eficientizarea operațiunilor de vânzare. Interfața este ușor de personalizat, ușor de utilizat (indiferent de nivelul de cunoștințe tehnice ale operatorului) și include în ecranul principal toate elementele necesare vânzării.

 

 


 

WizRetail Barcode Printer

WizRetail Barcode Printer Tipărește-ți etichetele cu coduri de bare pe multiple tipuri de hârtie şi imprimante, respectând standardele EAN13 şi EAN8!

 

 


 

WizRetail Mobile

WizRetail Mobile Pentru a creşte acurateţea şi viteza de lucru în domeniul tău, îți oferim o soluţie complementară, ce se instalează pe terminale mobile şi poate fi folosită pentru inventariere (prin scanarea codurilor de bare), livrări, vânzări, aprovizionare.

 

 


 

WizRetail Archi Pro

WizRetail Archi Pro Pentru a păstra în siguranță baza de date a magazinului tău îți oferim acest modul de arhivare automată, care lucrează fără a încărca sistemul și fără complicații.

 

 


 
 
     
     
    Creare magazin online prin www.Argebit.com
    Catalog firme Pitesti prin www.Argebiz.ro