Moneda
Leu
Euro
USD

Autentificare
Adresa de e-mail:

Parola

 
Producatori
 
Newsletter
 

Software pentru restaurante

 

Restaurant, bar, cafenea, pub, local fast-food, pizzerie, discotecă, orice afacere ai, noi îți oferim soluția pentru gestionarea activității ușor și eficient. Cu WizRetail ai toate procesele necesare la îndemână: aprovizionări, vânzări, inventar, livrări, facturi, discount-uri și promoții, rapoarte, creare și editare de documente etc.

 

WizRetail Back-Office

WizRetail Back-Office Modulul permite automatizarea tuturor proceselor din back-office, de la achiziții, monitorizarea nivelurilor stocurilor, inventariere, până la urmărirea vânzărilor și operarea cash flow-ului.


 


 

WizRetail Front-Office Restaurant

WizRetail Front-Office Restaurant Acest modul îți permite un control riguros și eficientizarea operațiunilor de vânzare. Interfața este ușor de personalizat, ușor de utilizat (indiferent de nivelul de cunoștințe tehnice ale operatorului) și include în ecranul principal toate elementele necesare vânzării.

 

 


 

WizRetail Order Assistant

WizRetail Order Assistant WizRetail Order Assistant permite transmiterea automată a comenzilor introduse (în POS / echipament cu touch-screen / terminal mobil / tabletă) către bucătărie / bar / alte secţii specifice de producţie, prin afişarea pe monitor.

 

 


 

WizRetail eMenu Pro

WizRetail eMenu Pentru restaurantele moderne cu un look și un concept aparte, care vor să fie mereu cu un pas înaintea concurenței avem soluția ce va impresiona cu siguranță clienții. WizRetail eMenu Pro se instalează pe tablete fie individual (pentru fiecare masă din locație), fie doar pentru ospătari, putând fi utilizat ca un meniu electronic interactiv. Este un modul inovativ, ce oferă locaţiilor de tip restaurant / bar / cafenea / club un instrument eficient de lucru şi management pentru mileniul 3.

 

 


 

WizRetail Cocktail Mobile

WizRetail Cocktail Mobile Deoarece clientul tău dorește să fie servit cât mai repede, WizRetail Cocktail Mobile vine în ajutorul ospătarilor cu o soluție destinată preluării comenzilor pe terminale mobile în restaurante, pizzerii, cafenele, baruri, cluburi. Sistemul creşte eficiența activității lor și reduce semnificativ timpul de la preluarea comenzii și până la prepararea acesteia.

 

 


 

WizRetail Archi Pro

WizRetail Archi Pro Pentru a păstra în siguranță baza de date a magazinului tău îți oferim acest modul de arhivare automată, care lucrează fără a încărca sistemul și fără complicații.

 

 


 
 
     
     
    Creare magazin online prin www.Argebit.com
    Catalog firme Pitesti prin www.Argebiz.ro