Solutie contabili

SOLUTIE CONTABILIImpreuna cu Ciel Romania va oferim o Solutie completa pentru  contabili (si nu numai) ce contine:

  • Contabilitate V7 Monopost: Licenta + Abonament anual
  • Imobilizari V7 Monopost: Licenta + Abonament anual
  • Salarii Cloud: Licenta + 1 User anual

Preturi: (fara TVA)

190 euro / an inclusiv in primul an.

Aceleasi produse la preturile de lista implica un cost de 474 euro in primul an (Licente + Abonamente + User salarii cloud) si de 244 euro in anii urmatori.

CIEL – Solutie contabili – are facilitati care te ajuta sa castigi timp, deci si bani:

CONTABILITATE
Depui declaratii (ai disponibile toate formularele de declaratii), poti tine oricate societati vrei, ai la dispozitie functionalitati automate pentru a nu te incarca luna de luna cu munca repetitiva.

SALARIZARE
In doar 4 minute de la prima logare faci primul contract si in doar 6 minute obtii primul stat de plata si primul fluturas. Programul e foarte intuitiv, te descurci singur si oricum iti stam la dispozitie.

RAMAI INFORMAT LA ZI CU MODIFICARILE LEGISLATIVE
Abonandu-te la newsletterul nostru, afli cele mai noi modificari legislative si, la nevoie, ti le putem explica si in cadrul seminariilor si webinariilor organizate de CIEL.

TOATE MODIFICARILE DE LEGISLATIE SUNT IMPLEMENTATE IMEDIAT CE APAR

Observi ca mereu apar modificari de legislatie mai ales in contabilitate, imobilizari, salarii. Acestea sunt implementate imediat in programe si sunt la dispozitia ta.

AI SFATURI DE LA PROFESIONISTI
Intri in reteaua CIEL, unde, pe langa profesionistii nostri care sunt online 12h pe zi, primesti sugestii si solutii si de la specialistii in domeniu

COMUNITATEA CIEL
Vei face parte din grupul profesionistilor CIEL alaturi de alti contabili care folosesc programele noastre si de specialisti din domeniu, vei participa la conferinte si evenimente de specialitate, unde vei invata si iti vei putea promova serviciile de contabilitate.

Sursa: site-ul Ciel Romania www.ciel.ro